Om oss

Westcon Løfteteknikk startet i 1993 på Frakkagjerd i Tysvær. I dag er vi Norges ledende totalleverandør av løfteteknikk, med mer enn 140 ansatte og avdelinger i Haugesund, Bergen, Stavanger, Odda og Florø. Vi tilbyr deg og din bedrift et totalkonsept som omfatter salg og utleie av kraner og løfteutstyr, ingeniørtjenester til sakkyndig kontroll og sertifisert opplæring.

Våre kurs

Med sikkerheten i fokus stilles det i dag strenge krav til sertifisert og dokumentert opplæring. Målet er å gjøre brukeren mer bevisst på hvordan han eller hun best mulig kan ivareta sikkerheten til mennesker, miljø og materielle verdier. Vi har egne flerfaglige instruktører med høy kompetanse og lang erfaring i bransjen.

I tillegg er våre kurs nedfelt i modulbasert opplæring etter offentlig godkjente læreplaner, som gir solid dokumentasjon i henhold til gjeldende krav. 

Vi tilbyr en rekke kurs som gir deg både teoretisk og praktisk innføring i sikker bruk av alle våre produkter, i tillegg til andre viktige løfteredskaper og sikkerhetsprosedyrer.

Moduler

Våre kurs er nedfelt i modulbasert opplæring. Det vil si at kursene er satt opp i egne moduler som må gjennomføres for å få sertifisert og/eller dokumentert opplæring. 

En modul kan se slik ut: Modul O-3.1

Noen kurs inkluderer flere moduler som må gjennomføres for åfå bevis. For eksempel truck-kurs som har 3 moduler.  

Har du spørsmål? Ta kontakt på kurs@wcl.no, eller telefon 52 71 93 00.   

Velkommen på kurs i moderne lokaler på Hasseløy i Haugesund!